top of page
DSC_0510.JPG

Personvern

M O N A S A N D E Mona Sande er ansvarlig for de personopplysningene du som kunde gir til oss. Vi gir ikke opplysninger om deg videre til noen. De vil bli oppbevart inntil du sletter opplysningene selv, eller ber om at de blir slettet.

Vi behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Som kunde hos www.monasande.no samtykker du til at dine personopplysninger, samt opplysninger om dine kjøp som gjøres hos oss, innhentes, lagres og behandles for å administrere kundeforholdet Opplysningen overføres ikke til noen tredjepart.

Som kunde har du rett til å få gratis informasjon fra M O N A S A N D E Mona Sande vedr. hvilke personopplysninger som behandles av oss, samt få disse rettet. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket til ovennevnte behandling, med mindre opplysningene skal eller kan oppbevares som følge av lov.

Som kunde hos www.monasande.no samtykker du til at vi kan benytte elektroniske kommunikasjonsmidler for å kommunisere med deg om forhold av betydning for kundeforholdet. De som ikke ønsker å motta adressert reklame og tilbud, eller kan når som helst kontakte post@monasande.no.

Henvendelser om dine personopplysninger kan rettes til post@monasande.no

bottom of page