top of page
DSC_0510.JPG

Vilkår og betingelser

 

Ditt kjøp er bindende når bestillingen er registrert på vår server. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett. Når vi mottar din bestilling, vil du automatisk motta en bekreftelse på ordren. Du er pliktig til å undersøke om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan akseptere eller takke nei til. Du har likevel rett til å gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling, dersom den er i samsvar med det vi har tilbudt. Vi tar forbehold om feil på vår nettside og/eller i andre kanaler.

Våre produkter er tilvirket i standard størrelser, små avvik fra oppgitte mål kan forekomme. Ved ønske om personlig tilpasning av produkter (som feks. justering av lengde på ermer, lengde på skjørt, endring av livvidde eller lignende, eller endring av design) er dette en tjeneste som må bestilles i tillegg. Dersom man ønsker personlig tilpasning uten å konsultasjon, kan man sende ønskede mål, plaggene blir tilpasset i henhold til oppgitte mål og kjøper er selv ansvarlig for at disse er korrekte. Angreretten frafaller ved produkter som «er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg.» (jamfør «Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler (angrerettloven)» §22 punkt e)

 Vi forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. Videre tas det forbehold om kansellering av ordrer beregnet for videresalg.

Alle priser er inkludert merverdiavgift og oppgitt i norske kroner (NOK). Totalkostnaden for kjøpet vil stå på bestillingen din, og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m. Vi forbeholder oss retten til å forandre priser på produkter som er i kampanjer o.l. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt som ikke skyldes feil får ikke tilbakevirkende kraft. Dersom det har skjedd en skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra vår side, i annonser o.l. og/eller i nettbutikken som er større enn 15% av normal utsalgspris, kan vi ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Varene sendes med Bring med sporing.  Dersom du legger inn riktig mobilnummer blir du for informert når varen ankommer.

Ved bestilling kan du kun velge å betale med kort. For informasjon om tilbakebetaling, se tekst vedr. angrerett.

Dersom en vare har feil eller mangler kan du enten kreve omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet i henhold til Forbrukerkjøpsloven. Reklamasjonsfristen er normalt 2 år etter at du mottok varen. Dersom varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år utvides reklamasjonsfristen til 5 år. For å kunne gjøre en mangel gjeldende må vi få beskjed i rimelig tid etter at du oppdaget eller burde ha oppdaget feilen. Du har alltid reklamert tidsnok dersom det skjer innen 2 mnd fra mangelen ble oppdaget eller burde blitt oppdaget. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om Forbrukerkjøp (Forbrukerkjøpsloven). Ved eventuelle tvister følger M O N A S AN D E Mona Sande Forbrukertvistutvalgets avgjørelser.

Gebyr ved uavhentede ikke-forskuddsbetalte varer

Dersom du ikke henter varen du har bestilt, og ikke gir oss beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten, vil du bli belastet med et gebyr på 499 NOK

Varer må vaskes/renses som anbefalt i henhold til vaskehenvisningen i plagget.

bottom of page